Kunsten på Jeløy Radio - inspirerer og utfordrer

Telenor Kunstsamlings ambisjon på Jeløy

Kunsten skal inspirere, utfordre og forstyrre – på en positiv måte. På Jeløy er kunsten enkelte steder i samspill med arkitekturen, understreker og forsterker den, andre steder gir den arkitekturen og omgivelsene motstand. Disse faktorene håper vi at våre gjester opplever at skaper et spennende og særpreget miljø. Hvis kunsten også kan stimulere gjestene til å reflektere over omgivelsene og seg selv på nye måter, er det flott.

Ca. 30 norske og utenlandske billedkunstnere bidrar med 60 kunstverk plassert i lobby, salonger og møterom.  På hotellrommene finner du grafikk av kjente norske kunstnere.

Telenors Kunstsamling kan karakteriseres ved sin satsning på spesifikke og betydelige kunstnerskap. Kunstsamlingen har som mål å fange inn kompleksiteten hos utvalgte kunstnere. Verkene som er valgt kan være representative både for kunstnernes fordypning og deres spennvidde.

Vi håper du som gjest blir inspirert, glad, forundret og kanskje litt provosert av den kunsten du møter på Jeløy, likegyldig kunst har vi ikke!

I undermenyen finner du mer om de enkelte kunstnerne.

Cropped_for_page_salong1

Marijke van Warmerdam - Coming Soon - Fotografi C-print 2002 © Marijke van Warmerdam/BONO 2012

  1. Cropped_for_page_custom_cropped_48_salong1
  2. Cropped_for_page_custom_cropped_48_bilde
  3. Cropped_for_page_custom_cropped_48_vannpipe3
  4. Cropped_for_page_custom_cropped_48_jfupstairs
  5. Cropped_for_page_custom_cropped_48_ocjpalindrome
  6. Cropped_for_page_custom_cropped_48_bs1
  7. Cropped_for_page_custom_cropped_48_bwm