Foto: Mona Gundersen
Restaurant Himmel og Hav
Et besøk i restauranten på Hotell Jeløy Radio er en sanselig nytelse!
Omgivelsene er fantastiske med storslått utsikt, og en behagelig uformell atmosfære der takhøyden er stor og latteren sitter løst.
Vi har gleden av å servere utsøkt mat og vin i restaurant Himmel og Hav, i et hyggelig Chambre Separée eller i det grønne om værgudene tillater det. Eller hva med et vintervakkert julebord, med funklende fakler som ønsker gjestene velkommen i alléen?
Vær velkommen til bordreservasjon senest dagen før, vi serverer forhåndsbestilte menyer.
En kveld til ære for kvinnen den 8. mars 2025
Vi frister denne kvelden med kjøkkensjefens velkomponerte meny:
Forrett
Kamskjell med Champagneskum og ristede hasselnøtter
Hovedrett
Andebryst servert med asparges, neper, blodappelsinsaus og Pommes Anna
Dessert
Pasjonsfruktkrem på kjeksbunn med ristede pistasjnøtter
Pris: kr 820,- per person,
Bordsetning fra kl. 18. Vi ber om forhåndsbestilling.
Skreiaften på Hotell Jeløy Radio
Nå er det sesong for skrei, og vi inviterer til en kulinarisk festaften i skreiens tegn på lørdag, 15. mars 2025. Deilige dråper er en selvfølge.
Forrett
Carpaccio av skrei med urtemarinert fennikel, rødbetpuré, ørretrogn, sitronbalsamico & modningsost fra Rygge meieri
Mellomrett
Friterte torsketunger på toast med posjert egg & trøffel-emulsion
Hovedrett
Skinnstekt skrei med røsti, brokkolini, syltet blomkål & hollandaise med rogn
Dessert
Mandelkake med appelsinfilet, pasjonsfruktsorbet
Pris: kr 820,- per person,
Bordsetning fra kl. 18. Vi ber om forhåndsbestilling.
Afternoon tea
På tre etasjers-fat så serveres fingersandwiches, nystekte scones og søtsaker med inspirasjon fra «Downton Abbey». Selvsagt nytraktet te i engelske porselenskanner. Kun forhåndsbestilling. Vel bekomme!
Lørdag, 15. mars 2025, Bordsetning kl. 13.00
Lørdag, 12. april 2025, Bordsetning kl. 13.00 og kl. 15.15
Danske smørrebrød
Her serveres et rikholdig utvalg av deilige danske smørbrød. Du kan også glede deg til godt drikke, nøisomt utvalgt av vår sommelier.
Lørdag, 1. mars 2025, Bordsetning kl. 13.30 og kl. 14.00
Lørdag, 29. mars 2025, Bordsetning kl. 13.30 og kl. 14.00
Vær hjertelig velkommen.